קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס

קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך כוסברה, שום בבקבוק, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס, קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס, ו קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס חם.

הוראות

1
כדי להכין את הקסדיות, preheat the broiler.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים עגבניות, 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס, שעועית; לבשל 5 דקות או עד מתאדה נוזל, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
שעועיתשעועית
5
מניחים טורטיות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה כל טורטייה עם תערובת 1/2 כוס שעועית ו 3 כפות גבינה; לקפל במחצית. חולצות מעילים קלות עם ספריי בישול. Broil 3 דקות או עד גבינה נמסה טורטיות להתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
חותכים כל טורטיה ל 3 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
7
כדי להכין סלסה, לשלב תירס ושאר החומרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מגישים עם קסדיות.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.