קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך כוסברה, שום בבקבוק, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס, קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס, ו קסדיות שעועית שחורה עם סלסה תירס חם.
הוראות
כדי להכין את הקסדיות, preheat the broiler.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים עגבניות, 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס, שעועית; לבשל 5 דקות או עד מתאדה נוזל, ערבוב מדי פעם.
מניחים טורטיות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה כל טורטייה עם תערובת 1/2 כוס שעועית ו 3 כפות גבינה; לקפל במחצית. חולצות מעילים קלות עם ספריי בישול. Broil 3 דקות או עד גבינה נמסה טורטיות להתחיל חום.
חותכים כל טורטיה ל 3 טריזים.
כדי להכין סלסה, לשלב תירס ושאר החומרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.