קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

קסדייה עוף ברביקיו עם עגבניות מעושנות להתענג רוטב חמאה

קסדייה עוף ברביקיו עם עגבניות מעושנות להתענג רוטב חמאה
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: קסדייה עוף ברביקיו עם עגבניות מעושנות להתענג רוטב חמאה, קסדיית עגבניות מיובשות עם מוצרלה מעושנת, ו תבלין עגבניות מעושן בגריל.

הוראות

1
מניחים בתבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
יוצקים 2 כוסות של רוטב ברביקיו על עוף ולתת לרבד במשך 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר מן המרינדה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם והגריל במשך 7 עד 8 דקות משני הצדדים או עד מכרז מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
להעביר עוף לצלחת ולתת מגניב. מחממים תנור ל 450 מעלות. כאשר עוף הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, פרוסה. לזרוק עם שמורות 1 כוס רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מניחים 8 טורטיות על משטח שטוח ומפזרים 2 כפות של כל אחד מהגבינות ופרוסות בצל. למעלה עם קצת עוף. מחסנית טורטייה אחרת על גבי וחוזר חלילה. למעלה עם 8 טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מברשת את החלק העליון של טורטיות עם שמן ומפזרים את אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מניחים טורטיות על תבנית אפייה משומנת קלות ואופים במשך 5 עד 7 דקות או עד חום זהוב וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1
מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1
מניחים 1 קסדייה על כל צלחת לחתוך לרבעים. למעלה עם מנה של סלסה וטפטוף עם רוטב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ברביקיו מסה או חנות קנה, מחולקרוטב ברביקיו מסה או חנות קנה, מחולק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות246-inchsטורטיות קמח (6 אינץ')טורטיות קמח (6 אינץ')2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מונטריי גרוסהגבינת מונטריי גרוסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר8עגבניות שזיף מעושנות קרות, קצוץ גסעגבניות שזיף מעושנות קרות, קצוץ גס1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל אדום קצוץ דקבצל אדום קצוץ דק8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1סראנו צ'ילה, קצוץ דקסראנו צ'ילה, קצוץ דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ירכיים עוף, עצמות (על, skinlessירכיים עוף, עצמות (על, skinless591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר לבנה גרוסהגבינת צ'דר לבנה גרוסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.