צריך מנה עיקרית ללא חלב? קסולה בסגנון טולוז יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה סביב 83 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם רגלי קונפי ברווז, שמן צמחי, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. מתכונים דומים: תבשיל נקניק טולוז, בית בסגנון החווה קסולט, ו נקניקיות ושעועית בסגנון קסולה.
הוראות
1
שים את הקרסוליים, קוביות כתף חזיר ועור בצלחת גדולה; מתבלים קלות במלח ופלפל. מכסים ומקררים בין לילה. בקערה, לכסות את השעועית עם 3 סנטימטרים של מים להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
למחרת, בסיר בינוני, לכסות את חזיר מלח ואת העור מתובל עם מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על חום מתון עד העור הוא גמיש, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
ניקוז ומגניב. מקררים את חזיר המלח.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים את עור החזיר ל 5 חתיכות ארוכות, לגלגל כל חתיכה לתוך צרור ולקשור עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
5
יבש את הקרסוליים חזיר וקוביות כתף חזיר עם מגבת נייר. בתוך תבשיל גדול מאוד, אמייל יצוק ברזל, לחמם את השומן ברווז.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים חצי קוביות חזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה בכל רחבי; להעביר צלחת. חזור עם קוביות החזיר שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הקרסוליים לתבשיל ומחממים אותם קלות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הגזר והבצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם זהובים, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את הפנצ ' טה וחום אותו קלות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הפרושוטו, ראש השום והעגבניה ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
11
להוסיף 2 ליטרים של מרק, זר garni, חבילות עור חזיר ואת בשר חזיר משחי ומיצי שלה ולהביא לרתיחה. מכסים את התבשיל ומבשלים בעדינות את הסמרטוט על אש נמוכה במשך 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
12
מסננים את השעועית. בסיר גדול, לכסות את השעועית עם מים ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מבשלים את השעועית במשך 3 דקות, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את השעועית לרגאוט ומבשלים עד השעועית הם רק מכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
14
תן לרגאוט להתקרר, ואז לקרר בין לילה.
15
הסר כמה שיותר שומן מוצק כפי שאתה יכול מפני השטח של ragout; שמור 1/4 כוס השומן.
16
בואו ragout לחזור לטמפרטורת החדר. בחר את הקרסוליים, פנצ ' טה ופרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
17
חותכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס; להשליך את העצמות, העור והסחוס. בחר את חבילות עור חזיר ואת הראש של שום ושמורה. זרוק את זר garni.
מרכיבים שתצטרך
18
מחממים התנור ל 40
19
תביא את הסמרטוט לרתיחה.
20
חותכים את חזיר מלח blanched לחתיכות קטנות. לסחוט את שיני השום המבושלות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
21
מוסיפים את חזיר המלח ואת שיני שום גלם ולעבד משחה חלקה. מערבבים את הדבק לתוך ראגו ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בכל הבשר מבושל נרפא.
מרכיבים שתצטרך
22
בינתיים, לארגן את הרגליים קונפי ברווז בתבנית אפייה וצלי רק עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
23
הסר את הבשר מהעצמות בחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
24
חותכים את העור לרצועות. זרוק את העצמות.
25
הנמך את התנור ל-32
26
להתיר ולגלגל את חבילות עור החזיר. בשורה התחתונה של תבשיל 5-6 ליטר כלי חרס עם עור חזיר, צד שומן למטה. באמצעות כפית גדולה מחוררת, להעביר חצי ragout לתבשיל כלי חרס. למעלה עם קונפי ברווז בשכבה זוגית, ואז לכסות עם שאר ragout.
מרכיבים שתצטרך
27
מוסיפים את 2 הכוסות הנותרות של מרק לנוזל הבישול בתבשיל ברזל יצוק ומתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
28
יוצקים את הנוזל על ragout ו טפטוף עם 2 כפות של שומן דל שומן שמורות.
29
אופים את הקסטה במשך 1 1/2 שעות.
30
מחממים את שמן הירקות במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
31
מוסיף את הנקניקיות ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
32
בואו מגניב, ואז לחתוך את הנקניקיות לחתיכות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
33
הפחת את טמפרטורת התנור ל-27
34
מערבבים בעדינות את העור שנוצר על קסולה. נסטלה נקניקיות טפטוף עם הנותרים 2 כפות של שומן שמורות.
מרכיבים שתצטרך
35
מפזרים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
36
אופים את הקסטה במשך 1 שעה ארוכה יותר, עד שהוא משחימים בשפע על פני השטח.
37
להעביר מתלה בד מצופה ולתת לנוח לפחות 20 דקות לפני ההגשה.