קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קסולט בהבזק.

קסולט בהבזק.
קאסולט בהבזק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו את פנקו, גזר, רסק עגבניות ללא מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שעועית ב-A-Flash, חם פלאש קריר, ו Flash Fajitas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את broiler גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים נקניק ובייקון למחבת; מבשלים 5 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם כדי להתפורר נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר תערובת מחבת באמצעות כף מחוררת; מניחים בקערה. שמור 1 כף טפטוף במחבת; שמור שאריות טפטוף לשימוש נוסף. הגבר את החום לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל ו -4 מרכיבים הבאים (דרך שום טחון) לטפטוף במחבת; לטפטף 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים תערובת בצל לתערובת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
הסר את העור מן השד ברווז; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
8
חזה חתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. החזר מחבת לחום בינוני-גבוה. מחבת מעייל קלה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף שד ברווז; לטחון במשך 3 דקות, הופך חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
10
הסר מהחום.
11
שלב 1/2 כוס שעועית, רסק עגבניות, מלאי במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מוסיפים תערובת שעועית מחית, תערובת נקניק, שעועית נותרת, ופלפל למחבת עם ברווז; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל 2 דקות. כפית 1 כוס שעועית תערובת לתוך כל 4 (8-אונקיה) ramekins מצופה קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מערבבים פאנקו, פטרוזיליה, ושמן בקערה קטנה; לזרוק. מחלקים תערובת panko באופן שווה בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מניחים ramekins על תבנית אפייה; לצלות 2 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו