קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני

קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני
קסוקו צ'ורוס עם שוקולד חם מקסיקני דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. נסו קסוקו צ'ורוס עם שוקו חם מקסיקני, צ'ורוס קינמון עם רוטב שוקולד טבילה מקסיקני, ו בירה מקסיקנית זינקה צ'ורוס עם שוקולד Dulce De Leche (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר וקינמון. לעשות קדימה: סוכר קינמון יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
בסיר 2 ליטר כבד מעל חום מתון, לשלב את החלב או מים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חום, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד הוא כמעט מומס לחלוטין (עדיין יהיו חתיכות קטנות של שוקולד) ואת התערובת היא מהבילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3
העברה לבלנדר או להשתמש בבלנדר טבילה כף יד ולעבד עד התערובת היא קצף מלא emulsified, כ 30 שניות (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). החזירו את השוקו החם לסיר. כאשר מוכן לשרת, מקום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לטאטא יחד את החמאה, סוכר, מלח, ו 1 1/4 כוסות מים. להביא לרתיחה, ערבוב כדי להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הסיר מהחום והוסף את הקמח, תוך ערבוב נמרצות כדי לשלב אותו במלואו לתוך הנוזל. להחזיר את הסיר לחום מתון לבשל את התערובת, ערבוב כל הזמן, עד הבצק הוא חלק ודביק, על 1 דקה. כבה את החום ולהסיר את הסיר מן המבער; לכסות עם מכסה או לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לאחר תקופת מנוחה של 15 דקות, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ערבוב עם כף עץ עד משולב לחלוטין לאחר כל תוספת. כפית את הבצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
קו תבנית אפייה גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר ומניחים את סוכר הקינמון בקערה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בסיר גדול כבד, חום 3 אינץ 'של שמן עד מדחום שומן עמוק רושם 191°. עבודה בקבוצות (כ 6 צ' ורוס לכל אצווה), להחזיק את שקית בצק ממש מעל פני השטח של השמן החם בזהירות בעדינות צינור 4 אינץ סרטים של בצק ישירות לתוך השמן, באמצעות סכין חיתוך הבלילה בסוף קצה הכוכב במידת הצורך. מטגנים את הצ ' ורוס, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב ומבשלים במרכז, כ -2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
העברת כפי שנעשה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת ולהחזיר את השמן ל 375°f בין קבוצות. מטילים את הצ ' ורוס בסוכר קינמון ומגישים חם עם השוקו המקסיקני החם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "פאבלייסט טמפרניו" עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
הפבל Tempranillo
הפבל Tempranillo
מלא באוכמניות, דומדמניות שחורות ושוקולד מריר. היין בעל פה קטיפתי עם גימור מתמשך חם ומספק.