קערת אורז ירקות קוריאנית דורשת סביב 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 587 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו קערת אורז קוריאנית, קערת אורז בקר קוריאנית, ו קערת אורז בקר קוריאנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד המים הוא כמעט ברור, ואז לנקז מסננת. מביאים אורז ומים (2 כוסות) לרתיחה ב 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד, חשוף, ואז להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, עד המים נספגים ואורז הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן מערבבים אורז מלמעלה למטה. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
3
לשטוף תרד היטב ומבשלים בסיר 4 עד 5 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב, עד רק נבול, 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים עם מלקחיים לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, שמירה על מי בישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים תרד ולוחצים חופנים קטנים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר. להחזיר מים לבישול תרד לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף נבטי שעועית ולבשל, ערבוב, עד רק במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מחזיק כל גזר בזווית של 45 מעלות כדי פורס, לחתוך גזר לתוך גפרורים דקים (1/8 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
8
חותכים את העור ואת בשר מוצק של קישואים לאורך לרצועות ארוכות באמצעות פורס, הימנעות הליבה במרכז עם זרעים (להיפטר הליבה). לשטוף ולנקז גבעולי שרך, ואז לחתוך ולהשליך כל חתיכות כהה או קשה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
חותכים שרכים לרוחב לחתיכות 2 אינץ'.
10
חום 2 כפיות שמן צמחי במחבת 12 אינץ ' לא מקל על חום גבוה בינוני, מתערבל מעיל, עד חם אבל לא מעשן, ואז פטריות מטוגנות, 1 כפית שום, ו 1/4 מלח כפית, ערבוב, עד פטריות רכות, על 3 דקות. מערבבים 1/4 כפית שמן שומשום ומעבירים לקערה קטנה. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר. עבודה עם כל ירקות בנפרד, גזר sauté, קישואים, נבטי שעועית, גבעולי שרך, ותרד, כל אחד 2 כפיות שמן צמחי עם 1 כפית שום ו 1/4 כפית מלח, באותו אופן, ואז ערבוב 1/4 כפית שמן שומשום לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 טיפות רוטב סויה
קורצים שומשום לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מעבירים כל ירק לקערה שלו כמבושל ומתבלים במלח. מערבבים 1 זרעי שומשום כפית לתוך תרד.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
לנגב מחבת נקי וחום הנותרים 2 כפיות שמן צמחי על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לפצח ביצים למחבת ומטגנים עד הלבנים מבושלים חלמונים מתחילים להגדיר, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מחלקים אורז בין 4 קערות רדודות, הרכבה אותו לתוך כיפה. מסדרים ירקות על גבי אורז ומניחים ביצה 1 על גבי כל קערת אורז. כפית 1 כף להדביק פלפל חריף על כל מנה, ואז מפזרים nori ושאר זרעי שומשום כפית.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
נורים
אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
* ירקות יכולים להיות מבושלים 1 יום קדימה ומקורר לחלוטין, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* הביצים במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.