קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

קערת אורז ירקות קוריאנית

קערת אורז ירקות קוריאנית
קערת אורז ירקות קוריאנית דורשת סביב 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 587 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו קערת אורז קוריאנית, קערת אורז בקר קוריאנית, ו קערת אורז בקר קוריאנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים עד המים הוא כמעט ברור, ואז לנקז מסננת. מביאים אורז ומים (2 כוסות) לרתיחה ב 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד, חשוף, ואז להפחית את החום נמוך לבשל, מכוסה, עד המים נספגים ואורז הוא רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן מערבבים אורז מלמעלה למטה. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
לשטוף תרד היטב ומבשלים בסיר 4 עד 5 ליטר של מים מלוחים רותחים, ערבוב, עד רק נבול, 15 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים עם מלקחיים לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, שמירה על מי בישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים תרד ולוחצים חופנים קטנים כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר. להחזיר מים לבישול תרד לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף נבטי שעועית ולבשל, ערבוב, עד רק במכרז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מחזיק כל גזר בזווית של 45 מעלות כדי פורס, לחתוך גזר לתוך גפרורים דקים (1/8 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
חותכים את העור ואת בשר מוצק של קישואים לאורך לרצועות ארוכות באמצעות פורס, הימנעות הליבה במרכז עם זרעים (להיפטר הליבה). לשטוף ולנקז גבעולי שרך, ואז לחתוך ולהשליך כל חתיכות כהה או קשה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
חותכים שרכים לרוחב לחתיכות 2 אינץ'.
10
חום 2 כפיות שמן צמחי במחבת 12 אינץ ' לא מקל על חום גבוה בינוני, מתערבל מעיל, עד חם אבל לא מעשן, ואז פטריות מטוגנות, 1 כפית שום, ו 1/4 מלח כפית, ערבוב, עד פטריות רכות, על 3 דקות. מערבבים 1/4 כפית שמן שומשום ומעבירים לקערה קטנה. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר. עבודה עם כל ירקות בנפרד, גזר sauté, קישואים, נבטי שעועית, גבעולי שרך, ותרד, כל אחד 2 כפיות שמן צמחי עם 1 כפית שום ו 1/4 כפית מלח, באותו אופן, ואז ערבוב 1/4 כפית שמן שומשום לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מעבירים כל ירק לקערה שלו כמבושל ומתבלים במלח. מערבבים 1 זרעי שומשום כפית לתוך תרד.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
לנגב מחבת נקי וחום הנותרים 2 כפיות שמן צמחי על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לפצח ביצים למחבת ומטגנים עד הלבנים מבושלים חלמונים מתחילים להגדיר, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מחלקים אורז בין 4 קערות רדודות, הרכבה אותו לתוך כיפה. מסדרים ירקות על גבי אורז ומניחים ביצה 1 על גבי כל קערת אורז. כפית 1 כף להדביק פלפל חריף על כל מנה, ואז מפזרים nori ושאר זרעי שומשום כפית.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
נוריםנורים
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
* ירקות יכולים להיות מבושלים 1 יום קדימה ומקורר לחלוטין, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* הביצים במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

מרכיבים

1חבילהליווי: d כרוב קימצ'י (כרוב כבוש מתובל קוריאני) או קימצ' י ירקות אחריםליווי: d כרוב קימצ'י (כרוב כבוש מתובל קוריאני) או קימצ' י ירקות אחרים2largesבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק4larges(חלקית &)(חלקית &)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבעולי שרך משומרים מנוקזים (הנקראים גם שרך, kosari, או warabi; אופציונלי)גבעולי שרך משומרים מנוקזים (הנקראים גם שרך, kosari, או warabi; אופציונלי)283פלפל האבנרותרד שטוח עלה, גבעולים מושלכיםתרד שטוח עלה, גבעולים מושלכים170פלפל האבנרופטריות שיטאקה טריות, גבעולים מושלכים וכובעים לחתוך לפרוסות דקות מאוד (2 כוסות)פטריות שיטאקה טריות, גבעולים מושלכים וכובעים לחתוך לפרוסות דקות מאוד (2 כוסות)6לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שום קצוץ דק (מ 4 שיני)שום קצוץ דק (מ 4 שיני)4קרום: פירורי קרקר גרהםדבק פלפל חריף קוריאני (לפעמים שכותרתו דבק פלפל חריף קוריאני (לפעמים שכותרתו " gochujang")227פלפל האבנרוסויה טרי או נבטי שעועית מונג, גזוזסויה טרי או נבטי שעועית מונג, גזוז3גיליונות(3 1/2-על ידי 3 אינץ') גיליונות נורית קלוי קלוי (laver יבש, רצוי מתובל), לחתוך לרצועות דקות עם מספריים(3 1/2-על ידי 3 אינץ') גיליונות נורית קלוי קלוי (laver יבש, רצוי מתובל), לחתוך לרצועות דקות עם מספריים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן שומשום אסייתישמן שומשום אסייתי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שומשום, קלוי וקצוץ גסשומשום, קלוי וקצוץ גס3941 לב מפאלדי טרי אם אפשראסיה קצר גרגר לבן או סושי אורזאסיה קצר גרגר לבן או סושי אורז591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1קטןקישואים, גזוזקישואים, גזוז

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
תערובת שנין בלאן מסה
תערובת שנין בלאן מסה
יין לבן עתיק, שנין בלאן, שימש כעוגן של יין זה ונתן לו את פריותו העזה וחומצותו המרעננת. Viognier מוסיף הערות פרחוני מתובל ועשיר רך, מושך אל החיך. מושלם עם פירות ים ועוף בגריל.