קפליני עם עגבניות ובזיליקום
קפליני עם עגבניות ובזיליקום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 693 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, בזיליקום נוסף ופרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 75 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח סופר כף ציון של 84%. נסו קפליני עם עגבניות ובזיליקום, קפליני, עגבניות ונקניק עם רוטב בזיליקום ושום, ו קפליני עם עגבניות שרי, בזיליקום וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה והוסיפו לסיר 2 כפות מלח ונתז שמן.
בינתיים מחממים את 1/2 כוס שמן הזית במחבת מטגן גדולה (12 אינץ').
מוסיפים את השום לשמן ומבשלים על אש בינונית למשך 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות, הבזיליקום, הפטרוזיליה, הטימין, 2 כפיות מלח, הפלפל ופתיתי הפלפל האדום. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים 5 עד 7 דקות, זורקים מדי פעם, עד שהעגבניות מתחילות להתרכך אך לא מתפרקות.
בזמן שהעגבניות מתבשלות מוסיפים את הקפליני לסיר המים הרותחים ומבשלים 2 דקות, או לפי ההוראות שעל האריזה.
מסננים את הפסטה ושומרים מעט ממי הפסטה.
מניחים את הפסטה בקערת הגשה גדולה, מוסיפים את העגבניות והפרמזן וזורקים היטב.
מוסיפים מעט ממי הפסטה אם הפסטה נראית יבשה מדי.
מגישים קערות גדולות של פסטה עם בזיליקום נוסף מפוזרים על גבי קערה גדולה של פרמזן נוספת בצד.