המתכון האיטלקי רוטב סלט בסגנון מסעדה איטלקית II מוכן תוך כ 15 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-4 מנות. זה מנות ראשונות יש 257 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חומץ יין, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלט עוף בסגנון מסעדה, סלט עוף באפלו רזה עם יוגורט יווני רוטב גבינה כחולה וסלטים במסעדה, ו מסעדת עוף איטלקית.
הוראות
1
בבלנדר, לשלב את המיונז, חומץ, שמן, סירופ תירס, גבינת פרמזן, גבינת רומנו, שום, תיבול איטלקי, פטרוזיליה ומיץ לימון. להתמזג עד חלקה. מכסים ומקררים עד שמצוננים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.