קציץ בשר איטלקי מגולגל
קציץ בשר איטלקי מגולגל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-317 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו בשר טחון רזה במיוחד, עלי תרד, רוטב פיצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר איטלקי מגולגל, קציץ בשר איטלקי, ו קציץ בשר לבן איטלקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר טחון, נקניק, ביצה, 1/2 כוס רוטב הפיצה, פירורי הלחם ופלפל.
על נייר, תערובת טו12x8 אינץ מלבן.
מפזרים באופן שווה עם גבינה; לחץ בעדינות לתוך בשר. למעלה עם תרד. החל בסוף קצר, להפשיל בחוזקה, באמצעות רדיד להתחיל רול תוחב עלי תרד; חותם מסתיים.
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפיית זכוכית ungreased 12x8 אינץ ' (2 ליטר).
מורחים שאריות רוטב פיצה על גבי.
אופים 15 דקות יותר או עד מדחום מוכנס קציץ בשר קורא 71°.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.