קציץ בשר בסגנון דרומי
קציץ בשר בסגנון דרומי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 448 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בשר בקר טחון, פלפל, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר בסיר קרוק דרומי, סלט ביצים בסגנון דרומי, ו לחם תירס בסגנון דרומי.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
בקערת ערבוב גדולה, באמצעות הידיים, ללוש בעדינות את כל החומרים למעט בייקון עד רק בשילוב.
העברת תערובת ל 13 X 9 אינץ צלחת אפייה זכוכית תל לתוך 12 X 6 אינץ סגלגל כיכר.
מורחים רצועות בייקון על כיכר ואופים עד הבשר הוא מוצק בייקון נעשה היטב, על 1 שעה.