קציץ בשר הודו איטלקי
קציץ בשר הודו איטלקי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו תערובת גבינת מוצרלה-אסיאגו, חזה הודו טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 56 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו בסגנון איטלקי, קציץ בשר איטלקי, ו כריכי קציץ בשר איטלקיים.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה. צור תערובת טורקיה לתוך כיכר; במקום לתוך מחבת כיכר 8 x 4 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 35 דקות; מפזרים גבינה על קציץ בשר.
אופים 10 דקות נוספות או עד שמדחום מוכנס למרכז הקופות 16
בואו לעמוד 5 דקות; לחתוך 10 פרוסות.
מגישים עם רוטב מרינרה חם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto