קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קציץ בשר הודו הטוב ביותר

קציץ בשר הודו הטוב ביותר
. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, קרקרים עגולים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו טוב יותר בשבילך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת רול ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מערבבים טורקיה הקרקע, פירורי קרקר עגולים חמאה, חלב, בצל, ביצה, מלח, שום, ופלפל שחור בקערה; צורה לתוך כיכר ומקום על מחבת רול ג ' לי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
הודו טחוןהודו טחון
פלפל שחורפלפל שחור
שוםשום
ג'ליג'לי
בצלבצל
חלבחלב
גלולגלול
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מערבבים קטשופ, סוכר חום ורוטב ווסטרשייר בקערה נפרדת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
אופים קציץ בשר בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות; להסיר מתנורים ונוזלים לנקז. קציץ בשר עם תוספת קטשופ. להחזיר כיכר לתנור ולהמשיך לאפות עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -30 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור