תבשיל בשרני
המתכון תבשיל בשרני יכול להתבצע בסביבות 55 דקות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 905 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סטייק קוביית בקר, מרק בקר, בצק עלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 79%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל שעועית שחורה בשרנית, בוריטוס בשרני, ו ביפי קאלזונה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
עמדת מתלה במרכז תנור ומחממים תנור כדי 425 מעלות צלזיוס.
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל. זורקים בקר עם קמח בקערה גדולה לציפוי.
מחממים שמן בקדרה גדולה כבדה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים 1/3 מהבקר לשמן החם, וצורבים עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים בקר לקערה נקייה. חזור על הפעולה עם יתרת הבקר ב -2 מנות נוספות.
מוסיפים מרק בקר ומביאים לרתיחה, מגרדים בעזרת כף עץ כדי לשחרר חתיכות שחומות בתחתית. מחזירים לסיר את כל הבקר וכל המיצים שהצטברו.
מוסיפים מרק ומבשלים ללא כיסוי, עד שהנוזל מסמיך מעט והבקר רך, כ -15 דקות. מחלקים את התבשיל באופן שווה בין 4 ספלים חסינים לתנור.
על משטח מקומח חותכים בצק עלים ל -4 סיבובים (4 אינץ'). לחות שפות של ספלים עם מים. בעדינות לדבוק בצק עלים לכל ספל.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים עד להזהבה, כ -12 דקות.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-215 דולר לבקבוק.
ניוטון יחיד כרם אביב הר קברנה סוביניון
פראי ומורכב עם עשבי תיבול יבשים ארומטיים, צפחה רטובה, תות, סיגליות, בויסנברי ואספלט. החיך הוא תרגיל בכוח ובמורכבות מאופקים. פירות דיו תוססים של דומדמניות שחורות, מוקה וטבק מספקים את הבשר. סימן ההיכר הוא המרקם העשיר, אומאמי כמו נשיאה ארוכה ואינטנסיבית להפליא המאוזנת על ידי טאנינים משובחים.