קציץ בשר הודו ורוטב עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך חמאה, פלפל, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: קציץ בשר הודו ורוטב, קציץ הבשר של ג'ק עם רוטב, ו קציץ בשר עם רוטב פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מטגנים בצל לבן, בצל ירוק, גזר, סלרי, פלפלים ירוקים ואדומים ושום עד רך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בצל לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים תרנגול הודו טחון, נקניק עוף ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוף
הודו טחון
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
7
מערבבים היטב עם הידיים, ואז לעצב לתוך כיכר.
8
מניחים לתוך מחבת כיכר משומנת 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 70 דקות, או עד מבושל דרך ושחמה יפה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
תן לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
11
כדי להפוך את הרוטב: להמיס 1 כף חמאה במחבת כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מטגנים בצלצלים עם פלפלים אדומים וצהובים עד למכרז, כ -10 דקות. מתבלים בקורנית, עלה דפנה ופלפל שחור. מערבבים חצי חצי, שום, מניות בקר ומניות עוף. להגדיל את החום גבוה, ומרתיחים שנחשפו עד הנוזל מצטמצם על ידי 1/4, על 10 דקות. מערבבים עגבניות וקטשופ. מבשלים חשפו במשך 20 דקות. מערבבים בחמאת כף הנותרים, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מסננים רוטב, משליכים עלי דפנה וקורנית לפני ההגשה.