קציץ בשר מחבת
קציץ בשר מחבת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו קציץ בשר מחבת, מחבת קלה קציץ בשר, ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב יחד 1/4 כוס מרק עגבניות, בשר בקר טחון, פירורי לחם, ביצה, בצל, מלח ופלפל באמצעות הידיים. לעצב בחוזקה לשני כיכרות.
מחממים מחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את גלי הבשר במחבת החמה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני לכסות עם מכסה. מבשלים במשך כ 25 דקות, או עד בשר מבושל דרך.
כפית את השומן מהמחבת, ומערבבים את המרק, המים והחרדל הנותרים. למעלה עם גבינת מוצרלה, ולתת להתבשל חשף במשך 10 דקות, ערבוב רוטב מדי פעם.