קציץ בשר עם חרדל ורוטב שמנת חמוצה
לכו לחנות וקנו בייקון, קטשופ, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: קציץ בשר כפרי לבבי עם רוטב שמנת חמוצה, קציץ בשר עם רוטב שמנת חמוצה, ו קציץ בשר הודו עם שמנת חמוצה {עם צלפים}.
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת כיכר זכוכית
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מחבת כיכר הזכוכית עם הבייקון, מרכזת את הרצועות לאורך במחבת, לתת לקצוות לתלות על הקצה הקצר. מקציפים קלות את הביצים בקערה גדולה.
מוסיפים את הקטשופ ואת השמנת החמוצה ומערבבים.
מוסיף את פירורי הלחם, בצל ושום, ערבוב לשלב, ומפזרים מלח ופלפל.
מערבבים בנקניק, שוברים אותו עד עונת תערובת הביצה באופן שווה.
מערבבים את הבשר הטחון, באמצעות הידיים לערבב בעדינות אבל ביסודיות. לחץ על תערובת קציץ הבשר בחוזקה לתוך מחבת כיכר עם בייקון, בעיצוב הבשר לצורת כיכר. Unmold קציץ הבשר על ידי הפיכת המחבת במהופך, ו הקשה על הקרקעית לשחרר את קציץ הבשר. מכניסים את הבייקון מתחת לכיכר ומניחים אותו על תבנית אפייה מרופדת או מצופה בקלף.
אופים עד רשם הבשר 160 מעלות F, 50 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים עם חרדל ורוטב שמנת חמוצה.
בסיר, מחממים את החמאה על אש בינונית, מוסיפים את הבצל והטחון עד שהבצל רך, כ -6 דקות.
מפזרים את הקמח על גבי הבצל ומבשלים 1 דקה, ערבוב. להגביר את החום בינוני גבוה ולהקציף במלאי ו 1/2 כוס מים. מבשלים ברתיחה, מטילים לעתים קרובות, עד שהרוטב מתחיל להתעבות. כבה את החום וקצף בשמנת החמוצה, ואז החרדל ורוטב ווסטרשייר. טעם לפני הוספת מלח ופלפל.