כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 572 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גרידת לימון, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו כריך בייקון ג'אם עוף עם אבוקדו ומיונז צ' יפוטלה, Chipotle וכתום משך כריך עוף עם סלט כרוב דרום מערב, ו Chipotle Mayo (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.מחית עד כמעט חלקה ולאחר מכן טפטוף בשמן זית עד חלקה מאוד. מקררים מכוסה עד מוכן use.In כוס קטנה או קערה, לטאטא יחד את כל החומרים עד בשילוב טוב. מקררים מכוסה עד מוכן לשימוש.מחממים תנור ל 400 מעלות.קו גיליון אפייה אחד עם סילפט או נייר קלף ויש לי גיליון אפייה אחר סילפט או פיסת נייר קלף מוכן.לפתוח את שני גיליונות של בצק עלים ולחתוך כל אורך לאורך קווי הקפל לשלוש רצועות ולאחר מכן לרוחב לשלוש חתיכות שוות. (כל גיליון צריך לעשות שישה כ 3 x 5" מלבנים.) מסדרים את 12 המלבנים של מאפה על תבנית אפייה, לא נוגע.דקור את צמרות כל אחד עם מזלג.מכסים עם הסילפט שנותר או פיסת נייר קלף ומעל עם תבנית אפייה שנייה. (זה ימנע את בצק עלים מ " נשיפה.”)
מניחים על מתלה בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
הסר מתלה ולאפשר להתקרר כמעט לטמפרטורת החדר. בינתיים להכין אספרגוס צלוי.
יוצקים שמן זית למחבת צלייה.
הוסף אספרגוס, לזרוק קלות מעיל, ומפזרים מלח לפי הטעם.
מניחים על מדף מעל בצק עלים וצולים במשך 10-15 דקות, ערבוב פעם אחת, עד במכרז, אבל מתחיל לקמול ולפתח קרמליזציה קלה.
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
מורחים שכבה יפה של חומוס אפונה ירוק טבעוני על חצי פרוסות בצק עלים "לחם".למעלה כל אחד עם 1/6 של האספרגוס.הפוך את פרוסות בצק עלים הנותרים במהופך ולהתפשט עם שכבה דקה של מיונז תפוז-צ ' יפוטלה הטבעוני. ואז מניחים אותם, בצד מיונז למטה, על גבי כל כריך.