קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה

כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך צמחוני עם מיונז תפוז-צ'יפוטלה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 572 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, גרידת לימון, אפונה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו כריך בייקון ג'אם עוף עם אבוקדו ומיונז צ' יפוטלה, Chipotle וכתום משך כריך עוף עם סלט כרוב דרום מערב, ו Chipotle Mayo (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.מחית עד כמעט חלקה ולאחר מכן טפטוף בשמן זית עד חלקה מאוד. מקררים מכוסה עד מוכן use.In כוס קטנה או קערה, לטאטא יחד את כל החומרים עד בשילוב טוב. מקררים מכוסה עד מוכן לשימוש.מחממים תנור ל 400 מעלות.קו גיליון אפייה אחד עם סילפט או נייר קלף ויש לי גיליון אפייה אחר סילפט או פיסת נייר קלף מוכן.לפתוח את שני גיליונות של בצק עלים ולחתוך כל אורך לאורך קווי הקפל לשלוש רצועות ולאחר מכן לרוחב לשלוש חתיכות שוות. (כל גיליון צריך לעשות שישה כ 3 x 5" מלבנים.) מסדרים את 12 המלבנים של מאפה על תבנית אפייה, לא נוגע.דקור את צמרות כל אחד עם מזלג.מכסים עם הסילפט שנותר או פיסת נייר קלף ומעל עם תבנית אפייה שנייה. (זה ימנע את בצק עלים מ " נשיפה.”)
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים על מתלה בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר מתלה ולאפשר להתקרר כמעט לטמפרטורת החדר. בינתיים להכין אספרגוס צלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
יוצקים שמן זית למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הוסף אספרגוס, לזרוק קלות מעיל, ומפזרים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מניחים על מדף מעל בצק עלים וצולים במשך 10-15 דקות, ערבוב פעם אחת, עד במכרז, אבל מתחיל לקמול ולפתח קרמליזציה קלה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
7
הסר את המחבת מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מורחים שכבה יפה של חומוס אפונה ירוק טבעוני על חצי פרוסות בצק עלים "לחם".למעלה כל אחד עם 1/6 של האספרגוס.הפוך את פרוסות בצק עלים הנותרים במהופך ולהתפשט עם שכבה דקה של מיונז תפוז-צ ' יפוטלה הטבעוני. ואז מניחים אותם, בצד מיונז למטה, על גבי כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
שמן פלפלשמן פלפל
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אחוז שומןאחוז שומן