קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

קציץ בשר פטריות עטוף בבייקון

קציץ בשר פטריות עטוף בבייקון
קציץ בשר עם פטריות עטוף בבייקון עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, פטרוזיליה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, קטוגני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: בייקון עטוף קציץ בשר עוף עם מילוי גבינה, פטריות, בייקון עטוף קציץ בשר, ו בייקון עטוף קציץ בשר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים היטב בשר בקר, חזיר, כבש, פטריות, פירורי לחם, ביצים, שום, טימין, רוטב סויה, בסיס מרק, פטרוזיליה ומרווה בקערה גדולה; צורה לתוך 2 כיכרות. לעטוף רצועות בייקון סביב הכיכרות כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
פירורי לחםפירורי לחם
פטריותפטריות
רוטב סויהרוטב סויה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
טימיןטימין
מרקמרק
בקרבקר
ביצהביצה
כבשכבש
חזירחזיר
מרווהמרווה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים כיכרות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות הלחם כבר לא ורוד במרכז, 90 דקות עד 2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור