קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן
קציץ בשר מעושן עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 266 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לכם רוטב אדובו מפלפלים צ'יפוטלה, מלח סלרי, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר צ'יפוטלה מעושן, רוטב ברביקיו צ'יפוטלה מעושן, ו מטבל צ'יפוטלה שעועית שחורה סמוקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב גדולה עד חלקה, ואז לטאטא ברוטב ברביקיו 1/3 כוס, שום, צ 'ילי צ' יפוטלה, רוטב אדובו, מלח כשר, פלפל שחור, מלח סלרי, כמון, ורוטב ווסטרשייר עד חלקה באופן שווה.
מערבבים את הבצל, שיבולת שועל, בשר טחון עם הידיים עד מעורבב באופן שווה. לארוז את התערובת למחבת מוכנה.
מברישים את החלק העליון של קציץ הבשר עם 2 כפות נוספות של רוטב ברביקיו.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).