גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, בקר טחון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל התגלגל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון ענקית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. . מתכונים דומים: חומיות צמחוניות נסתרות, בשר טאקו צ'יפוטלה מוסתר, ו קרוק פוט סלופי ג'ו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שלב בשר בקר טחון, הודו טחון, ביצה, סלרי, שיבולת שועל התגלגל, חלב רזה, קטשופ, בצל, פלפל ירוק, פטרוזיליה, חרדל יבש, מלח, שום טחון, ופלפל שחור בקערה עד לשלב ביסודיות; התערובת תהיה לחה.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
רוטב פלפל לימון
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
אבקת חרדל
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
שיבולת שועל מגולגלת
תוספת קצפת קלה (כגון Cool Whip®)
דגני קריפיקס, מרוסקים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
העברת תערובת למחבת כיכר 5x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
אופים בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז קציץ הבשר קורא לפחות 160 מעלות F( 70 מעלות C), כ 1 1/2 שעות. קציץ הבשר אולי עדיין נראה ורוד בפנים בגלל הקטשופ.