קציץ בשר שבשבת
קציץ בשר שבשבת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון קטוגני זה משרת 6 . זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם בצל, תרד, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-אפשר להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד איך מכינים קציץ בשר, חזיר בתוך שבשבת, ו מתאבנים שבשבת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מכינים את המילוי: קוצצים גס את התרד ומניחים בקערה גדולה; מניחים בצד.
מחממים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מטגנים פטריות ובצל עד שהבצל שקוף.
מעבירים תערובת פטריות לקערה עם תרד.
מערבבים פנימה 1/2 כוס פירורי לחם, 1 ביצה ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
בקערה גדולה שלבו בקר טחון, חזיר טחון, גבינת צ ' דר, 1/2 כוס פירורי לחם, 1 ביצה. מתבלים ברוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל.
מניחים תערובת בשר בין שני גיליונות נייר שעווה, ומגלגלים למלבן בגודל 18 על 8 אינץ'.
מורחים תערובת תרד באופן שווה על בשר ומשאירים גבול של 1/2 אינץ'.
מגלגלים בשר מהקצה הקצר בסגנון ג ' לי-רול, מרימים ומסירים נייר תוך כדי.
מניחים כיכר לתבנית כיכר בגודל 8 על 4 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 1 שעה, או עד להשחמה ומיצים לרוץ ברור.