קציץ בשר שמימי עם גבינה כחולה, פטריות, ותרד
קציץ בשר שמימי עם גבינה כחולה, פטריות, ותרד דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם תרד, בזיליקום, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גבינה כחולה ונאצ'וס ברי עם פטריות ותרד, סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה, ו גבינה כחולה-קציץ בשר הודו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר.
מערבבים ביצים, תרד, פטריות, פירורי לחם, בצל, חלב, גבינה כחולה, רוטב ווסטרשייר, שום, פלפל קאיין, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מוסיפים בשר טחון ומערבבים היטב עם הידיים; אורזים לתוך מחבת כיכר מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, 45 עד 60 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).