קציצות Baccala: Polpette di Musillo
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם זיתים gaetan, nocino, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Polpette di Baccalà, Polpette di melanzane (חצילים'כדורי בשר'), ו כדורי בשר שעועית אדומה עם רוטב חריף (Polpette di Fagioli רוסי בסלסה פיקנטה).
הוראות
יש לשטוף את baccala ספוג לטפוח יבש עם מגבת מטבח.
שמן קל 10 אינץ מתכת תבנית אפייה.
בקערה רדודה או במחבת, להניח את פרוסות הלחם שטוחות.
יוצקים את nocino על הלחם ולתת לעמוד, כך המשקאות נספגים לתוך ומרכך את הלחם.
בערך לקצוץ את baccala לחתיכות, על 1/4 אינץ ' כל אחד.
מניחים את החתיכות האלה בסיר צליה בגודל בינוני.
מוסיף את מחצית הזיתים וחצי הצלפים.
הוסף את הלחם ספוג, לשפוך בכל עודף nocino, ולהשתמש גם את הידיים או כף עץ כדי למזג את כל החומרים, לשבור את הלחם.
מערבבים עד תערובת כדורי הבשר היא הומוגנית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וקורט נדיב של אורגנו.
מערבבים שוב עד משולב היטב.
מוסיפים את הביצים ומערבבים עד הומוגנית לחלוטין.
שימוש בידיים שלך, טופס 12 בגודל שווה, כדורי בשר מהתערובת, כל אחד מעט גדול יותר מאשר כדור גולף, אבל קטן יותר מכדור טניס. שימוש בכף היד שלך, סקווש כל קציצה כך שהם דומים מטבעות עבים בצורת. צורה זו תסייע להם להחזיק במהלך תהליך הבישול.
בסיר 12 עד 14 אינץ', יוצקים 2 כפות שמן זית וחום מעל בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. עבודה בקבוצות של 6 בכל פעם, להוסיף את כדורי הבשר ומבשלים עד חום מכל הצדדים, על 6 דקות כל אצווה. תניח בצד את כדורי הבשר השחומים.
בסיר 14 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, חום 1 כף שמן עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את השום הפרוס ומבשלים עד חום זהוב רך וקל, כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, את הזיתים הנותרים, צלפים ואורגנו.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל בעדינות במשך 15 דקות.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עד שהם חמים בכל רחבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.