קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

קציצות בשר פורטוריקניות

קציצות בשר פורטוריקניות
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, בשר טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סרטן פורטוריקני, סופריטו פורטוריקני, ו Coquito פורטוריקניname (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה וכבדה, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים שום קצוץ, בצל ופלפל פעמון; לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים בשר; מבשלים ומערבבים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
מסננים עודף שומן. מערבבים ברוטב עגבניות וכוסברה. מבשלים עד כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
5
הסר מהחום, וקריר עד התערובת ניתן לטפל.
6
לעטוף 2 עד 3 כפות של בשר עטיפת אגרול כדי ליצור משולש. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
גלולגלול
עוטףעוטף
ביצהביצה
7
מחממים שמן צמחי במחבת ווק או טיגון עמוק ל 360 מעלות F (168 מעלות C). מטגנים קציצות בשמן חם עד חום זהוב. כאשר נעשה זאת, להעביר צלחות מרופדות מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
ווקווק