קציצות בשר פורטוריקניות
. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, בשר טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סרטן פורטוריקני, סופריטו פורטוריקני, ו Coquito פורטוריקניname (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה וכבדה, מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים שום קצוץ, בצל ופלפל פעמון; לטגן עד רך.
מוסיפים בשר; מבשלים ומערבבים עד להשחמה.
מסננים עודף שומן. מערבבים ברוטב עגבניות וכוסברה. מבשלים עד כוסברה.
הסר מהחום, וקריר עד התערובת ניתן לטפל.
לעטוף 2 עד 3 כפות של בשר עטיפת אגרול כדי ליצור משולש. חזור עם שאר החומרים.
מחממים שמן צמחי במחבת ווק או טיגון עמוק ל 360 מעלות F (168 מעלות C). מטגנים קציצות בשמן חם עד חום זהוב. כאשר נעשה זאת, להעביר צלחות מרופדות מגבות נייר כדי לנקז.