גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחי אדמה, קטשופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו בשר עגל ורווה עם רוטב גורגונזולה ותפוחי אדמה מרוסקים עם פרושוטו וגבינה, תפוחי אדמה מרוסקים עם רוטב קלוי-שום, ו בייקון-וגודה-קציץ בשר ממולא עם מרמלדה עגבניות ותפוחי אדמה מרוסקים טעונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בשר בקערת ערבוב גדולה וליצור באר במרכז הבשר. ממלאים את הבאר בקוביות הלחם ומכניסים אותם עם טיפת חלב.
שלב את הבשר, הלחם והגריל תיבול או מלח ופלפל וליצור תערובת לתוך 4 קציצות סגלגלות גדולות 3/4 אינץ ' עבה. קציצות קציץ בשר מטוגנות במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה 7 דקות בכל צד תחת אוהל רדיד פח רופף. האוהל ישקף חום ויאפשר לאדים להימלט מהמחבת.
מכסים את תפוחי האדמה לרבעים, אדום עור במים בסיר בינוני. מביאים מים לרתיחה ומבשלים תפוחי אדמה 10 דקות או עד מזלג מכרז. הפעל חום מתחת למחבת; לנקז תפוחי אדמה ולחזור למחבת חמה ו stovetop חם תפוחי אדמה יבש החוצה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדום
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים חמאה, שמנת חמוצה, בצל ירוק וחלב לתפוחי אדמה ומרסקים לעקביות הרצויה. מתבלים תפוחי אדמה במלח, לפי הטעם.