קציצות חזיר עם ארוגולה וסלט תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קציצות חזיר עם ארוגולן וסלט תפוח. והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, פירורי לחם panko, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קציצות חזיר פריכות עם צלפים, לימון, ארוגולה וביצים קצוצות, קציצות עגל עם סלט ארוגולן ועגבניות, ו קציצות עוף בגריל עם לימון ופלפל שחור וארוגולה-סלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח, ביצים ופנקו בקערות רדודות נפרדות. מתבלים את החזיר עם כפית מלח ופלפל כפית.מעיל את החזיר בקמח, ואז בביצים, ולבסוף בפירורי הלחם, לחיצה בעדינות כדי לעזור להם לדבוק.
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.מבשלים את החזיר עד הזהב מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את השמנת החמוצה, מיץ לימון, הנותרים 2 כפות שמן, כפית מלח, ופלפל כפית.
מוסיפים את ארוגולה ותפוח ההלבשה וזורקים לשלב.
מגישים עם בשר חזיר ופלחי לימון.