קציצות כבש ברוטב דובדבן חמוץ
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו קציצות Kofta עם רוטב דובדבנים חמוץ מתוק, כבש ג'ירו עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה מתובל, ו רוטב חמוץ מתוק (עבור כדורי בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, משרים את הדובדבנים המיובשים במים עד שהתרככו, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, מורחים את הטלה בשכבה זוגית. בקערה קטנה, לשלב את הקינמון, כלמשטח, 2 1/2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מפזרים את התבלינים על הכבש ולשים אותם. טופס כבש לתוך כדורי בשר 3/4 אינץ'; אתה צריך על 6
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים על חום גבוה, מנערים את המחבת, עד שחום קל בחוץ ונדיר במרכז, על 4 דקות.
בסיר גדול, מחממים את 3 כפות השמן הנותרות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וזהוב, על 12 דקות.
מוסיפים את הדובדבנים והנוזל השריית שלהם ואת מיץ הלימון ומבשלים מעל חום מתון במשך 10 דקות.
מוסיפים את כדורי הבשר וכל מיצים שהצטברו ומבשלים על אש נמוכה עד שהם מעט ורודים בפנים והרוטב צמצם מעט, 5 עד 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים עם לחמי פיתה.