קציצות כבש ברוטב עגבניות
אם יש לך תערובת טאבולה, כמון טחון, פתיתי פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: קציצות כבש עם רוטב עגבניות, קציצות כבש ברוטב עגבניות נענע, ו קציצות כבש מתובל ברוטב עגבניות.
הוראות
מניחים tabbouleh בקערה חסינת חום גדולה; להוסיף 1 כוס מים רותחים, לכסות, ולתת לעמוד 30 דקות.
מוסיפים כבש, הבא 5 מרכיבים, 1/2 כפית פלפל, 1/2 כפית כמון, ו 1/4 כפית קינמון.
מערבבים היטב עם הידיים, וצורה לתוך כדורי בשר בגודל כדור גולף. כדורי בשר משפריצים קלות עם ספריי בישול.
מעיל סיר כבד גדול או תנור הולנדי עם ספריי בישול, להוסיף 2 כפות שמן זית, וחום 2 דקות מעל חום גבוה. כדורי בשר חומים ב 3 קבוצות על חום בינוני גבוה, על 5 דקות לכל אצווה,סיר רועד כך כדורי בשר חום שווה.
מוסיפים את שמן הזית הנותר לפי הצורך.
ניקוז משחי כדורי בשר על מגבות נייר.
Deglaze סיר עם מים כוס 1, בישול 2 דקות מעל חום בינוני ערבוב כדי לשחרר חלקיקים משחימים.
מוסיפים רוטב עגבניות, עלי דפנה ופלפל, כמון וקינמון. מביאים לרתיחה, ומחזירים כדורי בשר לסיר; מכסים ומבשלים 10 דקות. להשליך עלי מפרץ, ומגישים כדורי בשר ורוטב חם, או להקפיא.
הערה: אם הקפאה, כדורי בשר מגניב ברוטב 30 דקות, להעביר רדוד 4 ליטר תבשיל מקפיא לתנור, ולכסות בנייר אלומיניום; תווית לתאריך את המיכל. לחמם כדורי בשר מופשר, לאפות, עדיין עטוף בנייר כסף, ב 350 במשך 45 דקות או עד חם.