קציצות מנטה חלומיות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל שמנת חלומית מנטה קציצות. והוא יספק כ 22 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, חלב שקדים, שמן קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו קציצות מנטה שמנת, עוגת מנטה עשוי עם יורק סוכר חינם מנטה קציצות, ו כרוב חלומי מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קשיו בקערה ומכסים במים.
בואו להשרות לילה, או לפחות 2-3 שעות. אם הבלנדר שלך הוא לא גדול במיזוג דברים חלקים, אני מציע השריית לילה לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
לנקז ולשטוף את קשיו לאחר השרייה.
מוסיפים את אגוזי הקשיו, שמן קוקוס מותך, אגבה, חלב ותמצית מנטה לתוך בלנדר במהירות גבוהה. להתמזג במהירות הגבוהה ביותר עד חלקה לחלוטין. זה יכול לקחת כמה דקות.קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולתפוס מיני cupcake / ממתקים liners.
הוסף חצי כף של מילוי לתוך כל אניה.
מניחים על תבנית האפייה. חזור עד שלא נשאר לך מילוי (אתה צריך לקבל על 22-25). להקפיא, חשף, במשך 20-35 דקות, או עד המשרד למגע.לאחר הקפאה, במהירות פופ את הקציצות מתוך ספינות הקאפקייקס ולהגדיר כל אחד על גבי אניה שלהם בהתאמה. חזור למקפיא במשך 10 דקות כדי לחזק עוד יותר.בינתיים, להמיס את השוקולד ושמן קוקוס בסיר קטן על החום הנמוך ביותר. כאשר מחצית השבבים נמסו, להסיר אותו מהחום ומערבבים עד שכל השבבים נמסו. אפשר לשוקולד להתקרר מעט במשך כמה דקות לפני הטבלת הקציצות.
מוציאים את הקציצות מהמקפיא וטובלים אותן לתוך השוקולד המומס במזלג. הקש על הצד כדי לנער את עודף שוקולד במקום על נייר קלף. עשה את הצעד הזה מהר ככל האפשר כדי שהקציצות לא יימסו. עדכון: חלק מכם מתקשים עם עיבוי השוקולד בעודכם עושים את הצעד הזה. אם זה יקרה, אני מציע לחמם את השוקולד שוב בחום נמוך כדי לדלל אותו בחזרה החוצה. קציצות המנטה הקרות כנראה גורמות לזה להתעבות עם הזמן. אפשרות נוספת היא פשוט לטפטף את השוקולד על גבי הקציצות.להחזיר את הקציצות למקפיא עד להגדיר, במשך כ -10 דקות, עד ציפוי השוקולד הוא מוצק. חנות שאריות קציצות במקפיא / מקרר עד מוכן ליהנות!