קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות22
ציון בריאות1
מגזין

קציצות מנטה חלומיות שמנת

קציצות מנטה חלומיות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל שמנת חלומית מנטה קציצות. והוא יספק כ 22 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 62 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, חלב שקדים, שמן קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו קציצות מנטה שמנת, עוגת מנטה עשוי עם יורק סוכר חינם מנטה קציצות, ו כרוב חלומי מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קשיו בקערה ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו להשרות לילה, או לפחות 2-3 שעות. אם הבלנדר שלך הוא לא גדול במיזוג דברים חלקים, אני מציע השריית לילה לקבלת התוצאות הטובות ביותר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לנקז ולשטוף את קשיו לאחר השרייה.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
4
מוסיפים את אגוזי הקשיו, שמן קוקוס מותך, אגבה, חלב ותמצית מנטה לתוך בלנדר במהירות גבוהה. להתמזג במהירות הגבוהה ביותר עד חלקה לחלוטין. זה יכול לקחת כמה דקות.קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולתפוס מיני cupcake / ממתקים liners.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
שמן קוקוסשמן קוקוס
קשיוקשיו
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף חצי כף של מילוי לתוך כל אניה.
6
מניחים על תבנית האפייה. חזור עד שלא נשאר לך מילוי (אתה צריך לקבל על 22-25). להקפיא, חשף, במשך 20-35 דקות, או עד המשרד למגע.לאחר הקפאה, במהירות פופ את הקציצות מתוך ספינות הקאפקייקס ולהגדיר כל אחד על גבי אניה שלהם בהתאמה. חזור למקפיא במשך 10 דקות כדי לחזק עוד יותר.בינתיים, להמיס את השוקולד ושמן קוקוס בסיר קטן על החום הנמוך ביותר. כאשר מחצית השבבים נמסו, להסיר אותו מהחום ומערבבים עד שכל השבבים נמסו. אפשר לשוקולד להתקרר מעט במשך כמה דקות לפני הטבלת הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוציאים את הקציצות מהמקפיא וטובלים אותן לתוך השוקולד המומס במזלג. הקש על הצד כדי לנער את עודף שוקולד במקום על נייר קלף. עשה את הצעד הזה מהר ככל האפשר כדי שהקציצות לא יימסו. עדכון: חלק מכם מתקשים עם עיבוי השוקולד בעודכם עושים את הצעד הזה. אם זה יקרה, אני מציע לחמם את השוקולד שוב בחום נמוך כדי לדלל אותו בחזרה החוצה. קציצות המנטה הקרות כנראה גורמות לזה להתעבות עם הזמן. אפשרות נוספת היא פשוט לטפטף את השוקולד על גבי הקציצות.להחזיר את הקציצות למקפיא עד להגדיר, במשך כ -10 דקות, עד ציפוי השוקולד הוא מוצק. חנות שאריות קציצות במקפיא / מקרר עד מוכן ליהנות!
מרכיבים שתצטרך
קציצות מנטהקציצות מנטה
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר