מניחים נקניק איטלקי, בשר טחון, ביצה, שיבולת שועל, פטרוזיליה ופרמזן בקערה גדולה. מתבלים עם מלח ופלפל ומשלבים עם ידיים, דואגים לא לערבב יתר על המידה. טופס לתוך 1 1/2 אינץ קציצות ומניחים בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים עגבניות כתושות ביד, רסק עגבניות, יין, שום, בצל וחומץ. העונה עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. מערבבים בעדינות לשלב, נזהרים לא לשבור או לרסק כדורי בשר, לכסות ולהגדיר סיר איטי על נמוך במשך 6 שעות. באמצע הבישול, הופכים כדורי בשר ורוחצים אותם ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
כאשר הרוטב מוכן, לטעום ולהתאים תבלינים. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה. בנפרד פסטה העליון עם כדורי בשר ורוטב ומקשטים עם פרמזן, או לשרת בסגנון משפחתי.