קציצות סלמון מיני
זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 25 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. אם יש לכם ארוחה מצה, רוטב שמיר לימון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. מתכונים דומים: קציצות סלמון, קציצות סלמון, ו קציצות סלמון.
הוראות
מסננים סלמון, להסיר עור ועצמות, פתית.
מניחים סלמון בקערה גדולה.
מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים. מערבבים ביצים וארוחת מצות. (בלילה יהיה רטוב.)
תערובת סלמון צורה לתוך 14 (1 אינץ 'עבה, 2 אינץ' רחב) קציצות.
לבשל, ב 2 קבוצות, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב ופריך.
ניקוז על מתלה חוט מצופה מגבת נייר.
מגישים מיד מעל ירקות סלט תינוק מעורבים עם רוטב שמיר לימון, ואם תרצה, קוגל תפוחי אדמה דק.
כדי לעשות קדימה: להכין מתכון כמוכן דרך צעד
מניחים קציצות במחבת מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות. כיסוי וצינה 24 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.