קציצות עדשים עם חסה ויוגורט
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 194 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, יוגורט, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו קציצות עדשים בקארי, אורז אסיה וקציצות עדשים, ו קציצות עדשים פרסיים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא עדשים 3 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום, העונה עם מלח, ומבשלים עד עד עדשים רכים, על 20 דקות.
לנקז ולתת מגניב. (אם לא באמצעות עדשים מיד, בואו להתקרר ולאחר מכן לקרר בבישול נוזל עד 5 ימים.)
מערבבים עדשים, ½ כפית מלח, בצל אדום קצוץ, ביצים, פירורי לחם, ופטרוזיליה בקערה בינונית.
העברת חצי תערובת למעבד מזון; דופק עד חלקה (או מחית עם מחית תפוחי אדמה). מקפלים לתוך תערובת עדשים שנותרו עד משולב היטב. באמצעות ¼ כוס למדוד כמו כף, צורה תערובת לתוך שמונה 2 ½ אינץ ' קציצות.
מחממים מחבת כבדה וגדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שמן ומערבלים לתחתית המעיל.
הוסף קציצות בשכבה אחת, עובד בקבוצות במידת הצורך. לבשל, פונה פעם אחת, עד קריספ וחום, על 4 דקות.
להעביר קציצות לשרת צלחות ולתת מגניב מעט.מחלקים עלי חסה בין צלחות הגשה; למעלה עם קציצות עדשים. מחלקים יוגורט בין צלחות. מתבלים במלח, מפזרים קאיין, וטפטוף בשמן זית.
מקשטים עם פירות יער צלפים, בצל פרוס ופטרוזיליה.