קציצות עוף וספגטי
קציצות עוף וספגטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם מים, בזיליקום, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, קציצות עוף וספגטי, ו רזה למטה ספגטי וכדורי בשר עוף.
הוראות
מערבבים יחד את העגבניות הכתושות, עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, מים ובזיליקום בסיר גדול על אש בינונית. מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים במשך 15 דקות תוך הכנת כדורי בשר.
מערבבים יחד את העוף הטחון, פירורי לחם, גבינת פרמזן, ביצים, תיבול איטלקי, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני, ומעיל עם ספריי בישול. תחמם את כדורי הבשר מכל הצדדים.
מוסיפים כדורי בשר לרוטב הפסטה המבשל ומבשלים עד לטמפרטורה הפנימית של כדורי בשר מגיע למינימום של 160 מעלות F (72 מעלות C), כ -30 דקות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות, ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מגישים את כדורי הבשר והרוטב על ספגטי מבושל.