ירך חזיר במרינדה כתום-מייפל
ירך חזיר במרינדה כתומה-מייפל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 242 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ תפוזים, חלצי חזיר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שזיף שרברט עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 69%. מתכונים דומים: ירך חזיר במרינדה, ירך חזיר במרינדה לאנווינה, ו ירך חזיר במרינדה.
הוראות
שלב 8 מרכיבים ראשונים בקערה, תוך ערבוב טוב עם מטרפה.
שלב 2 כוסות תערובת תפוזים וחזיר בשקית ניילון עם רוכסן; חותם. (שמור את תערובת התפוזים שנותרה לשימוש אחר.) משרים חזיר במקרר 8 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מוציאים חזיר מהשקית, שומרים מרינדה.
מניחים מרינדה בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים עד להפחתת 1 כוס, תוך ערבוב מדי פעם (כ -20 דקות).
מניחים חזיר על מתלה מצופה בתרסיס בישול, ומניחים מתלה בתבנית צלייה רדודה.
אופים חזיר ב 350 במשך שעה 1, צולה מדי פעם עם מרינדה מופחתת. שופכים בזהירות 1/2 כוס מים לתחתית התבנית (אל תוציאו את התבנית מהתנור).
אופים 45 דקות נוספות או עד שמדחום רושם 160 (מעט ורוד), מתבשל מדי פעם במרינדה. מחק את המרינדה שנותרה.
מוציאים חזיר מהתנור. מכסים בנייר כסף, ומניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.