קציצות עוף ממולאות גבינה ברוטב חרדל
קציצות עוף ממולאות גבינה ברוטב חרדל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קציצות עוף, קמח, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 57%. מתכונים דומים: קציצות עוף עם טרגון-רוטב חרדל, קציצות עוף צלויות עם רוטב שמיר מייפל-חרדל, ו קציצות חזיר עם רוטב משמש-חרדל.
הוראות
באמצעות סכין קטנה, לחתוך כיס 4 על 3 אינץ ' בצד של כל קציצת עוף. הכנס פרוסת havarti ולהפיץ 1 כפית של טימין בכל כיס; לחץ בעדינות כדי לסגור.
בסיר קטן, להרתיח את ציר העוף ושמנת על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/2 כוס, על 5 דקות.
מקציפים בחרדל ומרתיחים במשך 30 שניות, מקציפים כמה פעמים. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
בקערה רדודה, הכה את הביצים. מקציפים בפרמג 'יאנו-רג' יאנו.
שים את הקמח בקערה רדודה אחרת.
במחבת nonstick גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן זית. מתבלים את הקציצות במלח ופלפל. לדלות 2 קציצות קמח, לנער את עודף, ואז מעיל עם ביצה מוכה. מטגנים מעל חום גבוה בינוני עד הזהב, על 2 דקות לכל צד.
העברה לתבנית אפייה גדולה. מעיל ומטגנים את קציצות הנותרים.
אופים את העוף במשך כ -12 דקות, עד רק מבושל דרך. מחממים את רוטב החרדל ויוצקים על צלחות. מניחים את הקציצות על הרוטב ומגישים.