קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציצות קינואה קטנות

קציצות קינואה קטנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קציצות קינואה קטנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוז, מים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פוסט אורח: בצל בלסמי קינואה קציצות & סלט קינואה, קציצות קינואה קטנות, ו קווינואה וקציצות שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קינואה, ביצים, ומלח בקערה בינונית. מערבבים בעירית, בצל, גבינה ושום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיף את פירורי הלחם, מערבבים, ולתת לשבת במשך כמה דקות, כך הפירורים יכולים לספוג חלק מהלחות. בשלב זה, אתה צריך להיות תערובת אתה יכול בקלות ליצור לתוך שנים עשר 1 אינץ '/2.5 ס " מ עבה קציצות. אני טועה בצד מאוד לח כי זה עושה עבור פאטי לא יתר על המידה יבש, אבל אתה יכול להוסיף יותר פירורי לחם, קצת בכל פעם, כדי לחזק את התערובת, אם יש צורך. לעומת זאת, ביצה קצת יותר מוכה או מים ניתן להשתמש כדי להרטיב את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים 6 קציצות, אם הם יתאימו עם קצת מקום בין כל אחד, מכסים, ומבשלים במשך 7 עד 10 דקות, עד שישחמו עמוק את התחתית. הפעל את החום אם אין בראונינג לאחר 10 דקות ולהמשיך לבשל עד הקציצות הם השחמה. בזהירות להפוך את הקציצות עם מרית ולבשל את הצדדים השני במשך 7 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הסר מהמחבת להתקרר על מתלה חוט בזמן שאתה מבשל את הקציצות הנותרות. לחלופין, תערובת קינואה שומרת יפה במקרר במשך כמה ימים; אתה יכול לבשל קציצות להזמין, אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שלב 2 כוסות / 12 עוז / 340 גרם של קינואה לא מבושל היטב שטוף עם 3 כוסות / 700 מ " ל מים 1/2 כפית מלח ים דק גרגר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, לכסות, להקטין את החום, ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות, עד קינואה הוא רך ואתה יכול לראות את curlicues קינואה הקטן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
Reprinted עם אישור מן סופר טבעי כל יום: מתכונים אהובים היטב מן המטבח מזונות טבעיים שלי על ידי היידי סווסון. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2011 על ידי היידי סוונסון. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.התסריטאית, הצלמת והמעצבת היידי סוונסון היא היוצרת של 101 ספרי בישול, הבלוג הקולינרי עטור הפרסים ו-recipe journal. היא גם המחברת של קוק 1.0 ובישול טבעי סופר. עבודתה הופיעה ב-Food & Wine, Saveur, Glamour, The Washington Post, Time, Fast Company, Utne Reader ו-Vegetarian Times וכן ב-Washington Post. Salon.com ו NPR.com היידי חיה, מבשלת, וכותבת בסן פרנסיסקו. בקר www.101cookbooks.com ו www.heidiswanson.com.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)