קציצות קינואה קטנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קציצות קינואה קטנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוז, מים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פוסט אורח: בצל בלסמי קינואה קציצות & סלט קינואה, קציצות קינואה קטנות, ו קווינואה וקציצות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קינואה, ביצים, ומלח בקערה בינונית. מערבבים בעירית, בצל, גבינה ושום.
מוסיף את פירורי הלחם, מערבבים, ולתת לשבת במשך כמה דקות, כך הפירורים יכולים לספוג חלק מהלחות. בשלב זה, אתה צריך להיות תערובת אתה יכול בקלות ליצור לתוך שנים עשר 1 אינץ '/2.5 ס " מ עבה קציצות. אני טועה בצד מאוד לח כי זה עושה עבור פאטי לא יתר על המידה יבש, אבל אתה יכול להוסיף יותר פירורי לחם, קצת בכל פעם, כדי לחזק את התערובת, אם יש צורך. לעומת זאת, ביצה קצת יותר מוכה או מים ניתן להשתמש כדי להרטיב את התערובת.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים 6 קציצות, אם הם יתאימו עם קצת מקום בין כל אחד, מכסים, ומבשלים במשך 7 עד 10 דקות, עד שישחמו עמוק את התחתית. הפעל את החום אם אין בראונינג לאחר 10 דקות ולהמשיך לבשל עד הקציצות הם השחמה. בזהירות להפוך את הקציצות עם מרית ולבשל את הצדדים השני במשך 7 דקות, או עד הזהב.
הסר מהמחבת להתקרר על מתלה חוט בזמן שאתה מבשל את הקציצות הנותרות. לחלופין, תערובת קינואה שומרת יפה במקרר במשך כמה ימים; אתה יכול לבשל קציצות להזמין, אם אתה מעדיף.
שלב 2 כוסות / 12 עוז / 340 גרם של קינואה לא מבושל היטב שטוף עם 3 כוסות / 700 מ " ל מים 1/2 כפית מלח ים דק גרגר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, לכסות, להקטין את החום, ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות, עד קינואה הוא רך ואתה יכול לראות את curlicues קינואה הקטן.
Reprinted עם אישור מן סופר טבעי כל יום: מתכונים אהובים היטב מן המטבח מזונות טבעיים שלי על ידי היידי סווסון. טקסט ותמונות זכויות יוצרים © 2011 על ידי היידי סוונסון. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.התסריטאית, הצלמת והמעצבת היידי סוונסון היא היוצרת של 101 ספרי בישול, הבלוג הקולינרי עטור הפרסים ו-recipe journal. היא גם המחברת של קוק 1.0 ובישול טבעי סופר. עבודתה הופיעה ב-Food & Wine, Saveur, Glamour, The Washington Post, Time, Fast Company, Utne Reader ו-Vegetarian Times וכן ב-Washington Post. Salon.com ו NPR.com היידי חיה, מבשלת, וכותבת בסן פרנסיסקו. בקר www.101cookbooks.com ו www.heidiswanson.com.