קציצות תפוחי אדמה
קציצות תפוחי אדמה הוא חלב חינם מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, פירורי לחם, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קציצות תפוחי אדמה, קציצות תפוחי אדמה, ו קציצות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
פיל וקוביה 2 תפוחי אדמה אפייה גדולים. מכסים במים קרים, מלוחים בסיר. מביאים לרתיחה; חום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
ניקוז, לחזור סיר קיטור במשך 1 דקה.
מוסיפים מלח ופלפל; מחית תפוחי אדמה היטב בסיר באמצעות מחית, או כוח דרך מעתיק לתוך קערה. מערבבים 1 חלמון ביצה ולתת מגניב. שים את הביצה שנותרה לבן ועוד ביצה שלמה בקערה; להכות עם מזלג.
שים 1/4 כוס קמח לכל מטרה בקערה קטנה.
מערבבים 1/2 כוס פירורי לחם יבשים רגילים, מלח ופלפל בקערה קטנה אחרת.
טופס 1 כף. תערובת תפוחי אדמה לכדור; לשטח לתוך פטי עבה 1/2 אינץ'. חזור עם נשאר תערובת. הפוך קציצות, אחד בכל פעם, בקמח, ואז ביצה, ואז פירורי לחם ומניחים על צלחת.
יוצקים 3 כוסות שמן צמחי לסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. הכנס מדחום מטגן עמוק; חום 177°. Cook חצי קציצות, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. חזור עם שאר קציצות.