קציצת הודו פתוחה
פתח פנים טורקיה פטי להמיס דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חזה הודו טחון, גבינה שוויצרית, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קציצת הודו פתוחה, קציצת הודו פתוחה, ו פתח פנים דרום מערב טורקיה להמיס.
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל למחבת. מבשלים 5 דקות או עד להשחמה קלה; מערבבים מדי פעם.
שלב גבינה ו -4 המרכיבים הבאים (דרך חלבון ביצה). מחלקים את תערובת ההודו ל -4 מנות שוות, ומעצבים כל אחת לקציצה בעובי 1/2 אינץ'. מחזירים את התבנית לאש בינונית. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
להוסיף קציצות למחבת; לבשל 4 דקות או עד להשחמה. להפוך קציצות מעל; לבשל 1 דקה. מעל כל קציצה פרוסת גבינה 1; מבשלים 3 דקות או עד שהגבינה נמסה והקציצות נגמרות.
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה; לצלות 2 דקות או עד קלוי.
מורחים 1 כף חרדל על כל פרוסת לחם; מעל כל מנה 1 קציצה. מחלקים את תערובת הבצל באופן שווה בין כריכים.