קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

קציצת חזיר פורטוגזית

קציצת חזיר פורטוגזית
ניתן להכין את המתכון של שקדי חזיר פורטוגזית תוך שעה בערך . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 673 קלוריות , 54 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו ענפי רוזמרין, מלח, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . מתכונים דומים: צלעות חזיר פורטוגזיות , מדליוני חזיר פורטוגזיים וחזיר פורטוגזית עם צדפות .

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה; לטפטף 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי נוסף לא חובהרוזמרין טרי נוסף לא חובה
רוזמרין נוסף אופציונלירוזמרין נוסף אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי רוזמרין טריים נוספים, לא חובהענפי רוזמרין טריים נוספים, לא חובה
2
מפזרים 1/2 כפית פלפל ו-1/4 כפית מלח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי נוסף לא חובהרוזמרין טרי נוסף לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעבירים ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים ב-400 מעלות במשך 40-45 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
בינתיים מערבבים בסיר קטן את היין האדום, יין הפורט, השזיפים והרוזמרין. להביא לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ-1 כוס, כ-25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
צווארי עוףצווארי עוף
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוציאים את הרוזמרין וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
7
מעבירים לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מפזרים בשר חזיר עם הפלפל הנותר והמלח. במחבת גדולה, משחימים בשר חזיר בשמן הנותר; להסיר ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים למחבת את המרק, גבינת השמנת, השמנת והשזיפים; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד לתערובת אחידה. מחזירים בשר חזיר למחבת; מבשלים ומערבבים במשך 8-10 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מגישים חזיר ורוטב עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
11
מקשטים בתוספת רוזמרין אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור שקדי חזיר. הגוף הקל של הפינו נואר מצוין לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.