קציר מוקסם של המטבח עוף צלוי עם ענבים, זיתים ורוזמרין
אם יש לכם ענבים, מרק עוף, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ענבים וזיתים צלויים ברוזמרין ובלסמי, מטבח מוקסם, ו מטבח מוקסם.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 450 מעלות עם מתלה באמצע. לטפוח עוף יבש, ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
חום oilin מחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof (השתמש במחבת ברזל יצוק אם יש לך אחד) מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. עבודה בשתי קבוצות, חום העוף, צד העור למטה הראשון ולהפוך אותם פעם אחת, על 5 דקות לכל אצווה. אני אוהב לקחת הרבה טיפול בשלב זה, לא מזיז את העוף עד העור משחרר את עצמו ויש לו ברונזה נחמד על זה.
החזירו את החתיכות למחבת, עור כלפי מעלה, והקיפו את החתיכות בענבים, זיתים ושאלוט. צולים את העוף בתנור עד שזה רק מבושל דרך והמיצים לרוץ ברור, כ -20 דקות.
מעבירים את העוף, הענבים והזיתים למגש, ומוסיפים יין ומרק עוף למיצי המחבת במחבת. מביאים נוזל לרתיחה, מגרד את כל חתיכות חומות, עד שהוא מופחת בחצי, במשך 2 עד 3 דקות. מתח רוטב, אם תרצה, ואז לשפוך אותו על העוף.
מקשטים עם רוזמרין ולראות כמה זמן זה לוקח לאורחים להציע ללגום את הרוטב עם כפית.