קציר מקרוני ירח
מקרוני ירח קציר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, דלעת סקווש, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. מתכונים דומים: ירח קציר, קציר ירח חלקלק, ו קציר סוכריות על מקל ירח.
הוראות
מביאים מים לרתיחה, מתבלים במלח ומבשלים מקרוני לאל דנטה.
מחממים מטגן ומניחים מתלה באמצע התנור.
מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד בסיר רוטב על חום בינוני, בצל מטוגן ושום עד רך, 6 עד 7 דקות ומערבבים את הקורנית.
בצלים מועברים לצד מחבת וממיסים חמאה, מקציפים קמח לחמאה ומשלבים מקציפים דקה אחת ואז מקציפים במלאי ובחלב, רוטב העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, ומבשלים עד לעיבוי, כ-3 עד 4 דקות.
מערבבים דלעת סקווש וכמה מקפים רוטב חריף. להפחית חום. כשהרוטב מגיע לבועה, מערבבים בפרמזן.
מערבבים את הרוטב ואת המקרוני, מעבירים לתבשיל תבשיל העליון עם צ ' דר צהוב מגורר, פטרוזיליה קצוצה ופפריקה. בראון את המקרוני תחת broiler, 4 עד 5 דקות עד חום תוסס.