קציר מרק דלעת
מרק דלעת קציר דורש כ 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ראשוני משמש 4 . לבמנה עיקרית זו יש 418 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 44 אוכלים וטבחים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמנת, דלעת סוכר, מרווה טחונה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 93%. ציון זה יוצא מן הכלל. מרק דלעת קציר מתובל, קציר עוגיות דלעת, ו קציר בראוניז דלעת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
חותכים דלעות לשניים וגורפים זרעים. ריססו דף עוגיות בתרסיס בישול שאינו מקל.
מניחים דלעות, בצד הבשר כלפי מטה על דף העוגיות וצולים עד שהם רכים למגע, כ-45 דקות.
מוציאים דלעות מהתנור ומניחים להתקרר. ברגע שהדלעות מגניבות מגרדים בשר מעורות למעבד מזון. מחק עורות.
מוסיפים ציר עוף לדלעת ומחית.
יוצקים מרק לסיר גדול ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מערבבים פנימה שמנת, אגוז מוסקט, מרווה ומלח.
מערבבים היטב ומסירים מהאש.
מגישים מעוטרים בבובת שמנת חמוצה