קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

קצפת קרומקייק

קצפת קרומקייק
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, קצפת קרומקייק יכול להיות מצוין לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 18 מנות עם 151 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אגוז מוסקט, קמח, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קרומקהקה הראשון, קרומקהקה, ו פחזניות קרם שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה.

הוראות

1
מקציפים ביצים בקערה עד אור מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים סוכר בהדרגה, ומקציפים לתערובת. מוסיפים לאט חמאה מומסת, ואז קצפת ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מערבבים פנימה קמח. (בצק יהיה עקביות של בצק עוגיות.) מצננים בצק ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מחממים צלחות קרומקייק על אש בינונית כ -10 דקות או עד שטיפת מים "רוקדת" כשהיא נופלת על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מברישים צלחות בחמאה מתוקה; מניחים 1 כף בצק מעט מעוגל במרכז הצלחת התחתונה; סוגרים ידיות ברזל ולחצו יחד. אם בצק עודף יוצא הצדדים, להסיר עם סכין שולחן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מתוקהחמאה מתוקה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
אופים כ -30 שניות; הפוך ברזל ואופים כ -30 שניות בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר קרומקייק ומיד להתגלגל בצורת חרוט בצורת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים את התפר כלפי מטה על נייר קלף להתקררות; הסר את הטופס.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
9
ממלאים קונוסים מקוררים בקצפת ממותקת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
10
מגישים מיד.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.