קראמבל אגס - תפוח שקדים
צריך קינוח צמחוני? קראמבל אגס - תפוח שקדים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 225 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חמאה, צוף אגס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 20%. נסו אגס ושקדים מתפוררים, עוגת תפוחים-אגס, ו פאי קראמבל אגס-תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו אגסים ותפוחים. בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, צוף האגס והתמצית; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר חום עד לקבלת תערובת אחידה.
מטפטפים מעל תערובת האגסים ומערבבים בעדינות לציפוי.
העברה ל-11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
לציפוי, בקערה קטנה, שלבו את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום והמלח.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים; מערבבים פנימה שקדים.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהפירות רכים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.