קרבונרה מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה Carbonara עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 406 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך את כל המטרה קמח, אפונה, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרבונרה מקרוני וגבינה, קרבונרה מקרוני וגבינה, ו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה.
הוראות
מחממים תנור ל 177° חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה. מבשלים מקרוני בסיר גדול כבד של מים מלוחים רותחים עד רך רק אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז. יש לשטוף ולנקז שוב.
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד מעל חום בינוני עד פריך, על 10 דקות.
להעביר בייקון ו 1/4 כוס טפטוף קערה גדולה.
מוסיפים פירורי לחם, 1/4 כוס גבינת פרמזן ו 1/4 כוס פטרוזיליה לבייקון; לזרוק למעיל.
מוסיפים שום טחון לתוספות שנותרו בסיר וסוט מעל חום בינוני עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים קמח ומקציפים 3 דקות. בהדרגה לטאטא בחלב שלם, ואז חלמונים ביצה, מלח ופלפל. מבשלים עד שהתערובת מתעבה, מטאטא כל הזמן, כ -12 דקות.
מוסיפים 2 גבינות פונטינה ונותרו 3/4 כוס פרמזן; להקציף עד גבינות להמיס.
מערבבים באפונה, מקרוני ונותר 1/4 כוס פטרוזיליה. מערבבים הנותרים 1 1/2 כוסות פונטינה.
העברת תערובת מקרוני לצלחת מוכנה. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. מכסים תערובות מקרוני ופירורי לחם בנפרד ומקררים. לפני המשך, אופים תערובת מקרוני בקירור, מכוסה, ב 177° עד רק מחומם דרך, כ 30 דקות.)
מפזרים תערובת פירורי לחם על תערובת מקרוני.
אופים רק עד ציפוי זהוב, על 15 דקות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.