קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

קרבונרה עוף טעון

קרבונרה עוף טעון
קרבונרה עוף טעון דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1035 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 551 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון, ספגטי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 94%. נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), עוף קרבונרה, ו עוף קרבונרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מסננים שומן ממחבת, הזמנת 2 כפות של טיפות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
עוף העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
5
חום 1 כף בייקון טפטוף במחבת מעל חום בינוני. מבשלים חצאי חזה עוף בטפטוף בייקון עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוףחצאי חזה עוף
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
6
העברה ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כסף. עוף מנוחה במשך 5 דקות לפני חיתוך; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
חום שנותר כף בייקון טפטוף במחבת מעל חום בינוני עד מנצנץ. מבשלים ומערבבים שום ופלפל שחור טחון במחבת עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
טיפות בייקוןטיפות בייקון
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים יין למחבת; לבשל בבית מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר מהחום.
10
להקציף גבינת פרמזן וביצים יחד בקערה. לאט לאט להזרים תערובת יין לתוך תערובת פרמזן תוך לטאטא ללא הרף.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ביצהביצה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
הסר 1/2 כוס המים מהסיר לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
שים את האפונה במסננת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
14
מסננים את הפסטה במסננת עם האפונה. להחזיר פסטה סחוטה ואפונה לסיר. מערבבים בייקון, עוף, ותערובת יין לתוך הספגטי. רוטב דק עם מי פסטה שמורים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ספגטיספגטי
עוף שלםעוף שלם
בייקוןבייקון
פסטהפסטה
רוטברוטב
אפונהאפונה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.