קרבונרה עוף טעון
קרבונרה עוף טעון דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1035 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 551 אוהדים. גשו לסופר וקנו בייקון, ספגטי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 94%. נסו Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), עוף קרבונרה, ו עוף קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 10 דקות.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מסננים שומן ממחבת, הזמנת 2 כפות של טיפות בייקון.
חום 1 כף בייקון טפטוף במחבת מעל חום בינוני. מבשלים חצאי חזה עוף בטפטוף בייקון עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
העברה ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כסף. עוף מנוחה במשך 5 דקות לפני חיתוך; להפריש.
חום שנותר כף בייקון טפטוף במחבת מעל חום בינוני עד מנצנץ. מבשלים ומערבבים שום ופלפל שחור טחון במחבת עד ריחני, על 30 שניות.
יוצקים יין למחבת; לבשל בבית מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
להקציף גבינת פרמזן וביצים יחד בקערה. לאט לאט להזרים תערובת יין לתוך תערובת פרמזן תוך לטאטא ללא הרף.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות.
הסר 1/2 כוס המים מהסיר לשימוש מאוחר יותר.
שים את האפונה במסננת גדולה.
מסננים את הפסטה במסננת עם האפונה. להחזיר פסטה סחוטה ואפונה לסיר. מערבבים בייקון, עוף, ותערובת יין לתוך הספגטי. רוטב דק עם מי פסטה שמורים לפי הצורך.