קרדון קרדון--Sformato di Cardi
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פודינג קרדון-Sformato di Cardi. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך מלח, parmigiano-רג'יאנו, ריקוטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רפרפת קרדון-Sformato di Cardi, Sformato di cardi, ו Sformato Alle Erbe: פודינג חזיר שוויצרי.
הוראות
מביאים 6 ליטרים מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. לקלף את החלק הסיבי מהגבעולים של קרדונות ולחתוך כל גבעול על ההטיה לחתיכות 1/4 אינץ ' עבה. זרוק את החתיכות לתוך המים הרותחים ומבשלים 15 דקות, עד מכרז.
לנקז ולאפשר חתיכות להתקרר. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן על חום בינוני עד לעישון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 7 עד 9 דקות, עד חום זהוב רך וקליל.
מוסיפים את חתיכות קרדון מבושל ומבשלים עד רך מאוד, על 10 דקות יותר.
מניחים תערובת קרדון מגניב לתוך קערת ערבוב ולהוסיף besciamela, ביצים וחלמונים, ריקוטה, ו 1/4 כוס Parmigiano ומתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. חמאה מחבת עוגה bundt ומפזרים פירורי לחם למעיל.
יוצקים את תערובת הקרדונים למחבת מוכנה ומניחים אותה במחבת צלייה.
יוצקים מים קרים למחבת הצלייה לעלות 3 אינץ ' בצד של מחבת bundt, ומניחים אותו בתנור. לבשל 1 שעה, עד sformato הוא רק מבושל דרך, ואז להסיר.
Sformato מבושל כאשר קיסם דקר לתוך המרכז יוצא נקי. אפשר לנוח 15 דקות לפני שולי עם סכין דק ופונה החוצה על צלחת.
מפזרים פירורי לחם קלויים וגבינה מגוררת שנותרה לפני ההגשה חמה.
בסיר בינוני, מחממים חמאה עד מומסת.
מוסיפים קמח ומערבבים עד חלקה. מעל חום בינוני, לבשל עד חום זהוב בהיר, על 6 עד 7 דקות. בינתיים, מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מוסיפים חלב לתערובת חמאה 1 כוס בכל פעם, שוטפים ברציפות עד חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.