קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מיני קרוק מאדאם

מיני קרוק מאדאם
מיני קרוק מאדאם יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרוק מאדאמס מהיר, קרוק-מסייה., ו קרוק מאדאם.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 246° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 1/3 כוס הגבינה בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. ממיסים 5 כפות של החמאה ומברישים אותה משני צידי הלחם, תוך שימוש בכל זה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד הלחם קלוי חום זהוב, על 10 דקות. הניחו בצד את תבנית האפייה והלחם.בינתיים, להפוך את בשמל: להמיס את כף הנותרים של חמאה בסיר קטן על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד שהוא כבר לא גלם-טעימות, כ -30 שניות. לאט לאט לטאטא את החלב ולהוסיף את המלח הנמדד אגוז מוסקט. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסירו את המחבת מהחום והניחו אותה בצד.באופן שווה לחלק את החזיר מעל 4 של פרוסות לחם קלוי, ולאחר מכן באופן שווה לחלק את 1 1/3 כוסות גבינה הנותרים על בשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מורחים שכבה דקה של דיז ' ון על 4 פרוסות הלחם הנותרות ומניחים אותם בצד חרדל על גבי הגבינה. לחץ בעדינות כדי לדחוס את הכריכים. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים עד שהגבינה מתחילה להתמוסס, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את תבנית האפייה מהתנור וזרוק את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
לטאטא את רוטב בשמל שמורות עד חלקה, ואז להפיץ אותו על צמרות הכריכים, באמצעות כל זה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מפזרים את כוס הגבינה השמורה 1/3 מעל בשמל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
אופים את הכריכים שנחשפו עד הגבינה על גבי נמס מבעבע, על 10 דקות. בינתיים, לפצח 8 של ביצי שליו לתוך קערה קטנה.כאשר הכריכים מוכנים, להסיר אותם מהתנור ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שליוביצי שליו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
יוצקים את 8 ביצים סדוקות לתוך המחבת, מרווחים אותם באופן שווה (אם חלק מהלבנים להישאר יחד, להפריד אותם עם מרית). מתבלים את הביצים במלח ומבשלים ללא הפרעה עד שהלבנים נקבעים רק אבל החלמונים עדיין נוזליים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר את הביצים מטוגנות לצלחת גדולה. חזור עם 8 הביצים הנותרות.חותכים את הקרום מכל כריך שמור, ולאחר מכן לחתוך כל כריך ל 4 ריבועים קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
15
מניחים את הכריכים על מגש הגשה, מעל כל אחד עם ביצת שליו מטוגנת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
(קיבלר)(קיבלר)