צלוי בקר איטלקי בגריל
צלי בקר איטלקי בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 153 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו צלי בקר עם בשר, תערובת רוטב, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: רוסטביף איטלקי, כריכי רוסטביף איטלקיים, ו צלי בקר איטלקי Pepperoncini.
הוראות
אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף ישירות מתחת לאזור הצלייה, ומסדרים גחלים סביב קצה קופסת האש.
גחלים או גריל גז לחום עקיף.
בקר מברשת עם שמן; מפזרים באופן שווה עם תערובת ההלבשה (יבש). הכנס מדחום בשר ברביקיו כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר.
כיסוי בשר בקר על מחבת טפטוף או על הצד הלא מחומם של גריל גז 4 עד 5 סנטימטרים מחום בינוני 1 שעה 30 דקות עד 2 שעות או עד מדחום קורא 140°f (בינוני נדיר). מכסים את הבשר בנייר כסף ונותנים לעמוד על 15 דקות או עד מדחום קורא 145 ° F. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על 5º, בשר יהיה קל יותר לגלף.)