קרובינס וכרוב
קרובינס וכרוב עשויים להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 435 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר ופלפל, 2 כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו כרוב Pappu-דרום הודי בסגנון כרוב Dal-כרוב s, כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, ו תבשיל בשר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - חלב חינם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החצאים trotter יחד לעטוף בחוזקה עם בד גבינה.
מניחים טרוטרים בסיר מלאי גדול עם עלי דפנה, גזר, בצל, שום ופלפלים. מכסים עם מים ואז להביא קצף קצף רותח מעל החלק העליון של הסיר עד trotters הם מכרז (מבחן עם סכין) 2-3 שעות.
הסר טרוטרים ולאחר מכן מסננים נוזל דרך מסננת. שמור נוזל.
מכסים תפוחי אדמה במים ומביאים לרתיחה, מבשלים עד למכרז, ואז מנקזים ומחית.
מוסיפים שמנת ואז מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
כאשר טרוטרים הם עדיין חמים אבל מגניב מספיק כדי להתמודד, לפתוח את בד הגבינה להפריד בעדינות את החצאים.
הסר את כל העצמות מן טרוטר, מנסה לשמור על כל חצי שלם ככל האפשר. אם חתיכות של טרוטר ליפול, לשמור אותם. העונה שני הצדדים של כל טרוטר חצי עם מלח ופלפל.
מחממים תנור ל 218°. בזהירות לפתוח שומן caul כך הסדינים הדקים מופרדים וקל לטפל.
מניחים כל צד חצי עור חצי למטה על קרש חיתוך ואז מחלקים תפוחי אדמה באופן שווה בין trotters.
רול טרוטר סביב תפוחי אדמה, ואז בעדינות לעטוף כל טרוטר חצי עם שומן כיפת לידה. חזור עם trotters הנותרים.
מניחים חצי טרוטר עטוף על מתלה בתבנית אפייה וצולים עד חום זהוב עמוק, כשעה.
במחבת גדולה לבשל בייקון מעל חום גבוה בינוני עד שומן הוא שניתנו בייקון הוא פריך, על 6 דקות.
הוסף כל חתיכות של טרוטר שנפל בעוד העצמות הוסרו ומבשלים עד תחילת חום.
מוסיפים כרוב ומבשלים עד נבול, מוסיפים כמה שאריות בשר חזיר מבישול trotters אם משהו מתחיל להידבק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לאחר trotters קלויים לשרת לצד כרוב עם שפע של בירה כהה.